Konzervativa i endodoncija

Lečenje karijesa i lečenje kanala korena zuba.
Lečenje kanala korena (endodoncija) je terapijska procedura koja ima za cilj da sačuva zub od vađenja, a podrazumeva uklanjanje obolele ili inficirane pulpe (zubnog nerva). Za uspešnu terapiju važno je da kanal bude obrađen i napunjen do samog vrha.

Protetika

Mobilna i fiksna.
Izgubljeni zubi mogu se nadoknaditi fiksnim protetskom nadogradnjom (ne skida se) i mobilnim (skida se) ili kombinacijom.

Paradontologija i oralna medicina

Put do savršenog osmeha je povezan sa sveobuhvatnim zdravljem desni.
Parodontologija je oblast koja se bavi zdravljem potpornog aparata zuba i mekih tkiva usne duplje. Terapija obolelog parodoncijuma može biti kauzalna i hirurška. Oralna medicina je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i lečenjem oboljenja usana, jezika i ostalih delova oralne sluzokože.

Dečija i preventivna stomatologija

Uspešno rešavamo sve probleme kako kod mlečnih tako i na stalnim zubima.
Prvi korak sa stomatologijom je jako bitan, ako ne i najbitniji za razvijanje zdravog odnosa pacijent-terapeut u budućnosti. Zato je jako važno da dete ostvari taj kontakt pre prvih problema sa zubima.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je umetnost.
Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lijepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi. Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, zato više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.

Ortodoncija

Mobilna i fiksna.
Ortodoncija se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i do određenog uzrasta nepravilnosti položaja vilica. U periodu mešovite denticije to se postiže mobilnim aparatima, a u periodu stalne fiksnim protezama.

Oralna hirurgija

Vađenje (ekstrakcija) zuba, apikotomija-resekcija korena zuba, resekcija frenuluma, režanj operacija.
Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno-hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama.

Izbeljivanje zuba

Da li je izbeljivanje zuba stvarno moguće? Jednom rečju, DA!
Izbeljivanje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje belja. Izbeljivanje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj ceni doći do prelepih belih zuba.

Implantologija

Niko nije nezamjenjiv.
Implantologija pruža rešenja za sve oblike bezubosti (od manjka jednog do nedostatka svih zuba) te predstavlja idealno rešenje za osobe nezadovoljne klasičnom zubnom protezom.