Ordinacija “STEFADENT” posebnu pažnju i vreme poklanja pacijentima iz inostranstva. Svesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pri odluci da svoje poverenje poklonite lekaru iz strane zemlje, a odlazak kod stomatologa već sam po sebi ne predstavlja prijatnost.

Zato koristimo priliku da Vam damo nekoliko kratkih odgovora na pitanje, zašto je Beograd popularna destinacija za dentalni turizam?

• Niske cene stomatoloških usluga
• Visok kvalitet usluga
• Najsavremenija tehnika i materijali
• Stručan kadar specijalizovan za sve vrste stomatoloških usluga
• Usluge pružene u kratkom vremenskom periodu

Iz svih tih razloga, stručni tim ordinacije “STEFADENT”, želi da Vaš boravak u našem gradu i zemlji učini jednim izuzetno prijatnim iskustvom, koje će Vam ostati u lepoj uspomeni. Sve što nadalje nudimo takođe se odnosi i na naše sunarodnike koji žive i rade u inostranstvu.

Sve intervencije ćemo izvesti u veoma kratkom roku, a iz tih razloga je potrebno da blagovremeno ugovorimo Vaš dolazak, kako bismo rasporedili naše regularne pacijente i veći deo radnog dana posvetili radu na Vašim zubima.

Ukoliko želite, a u duhu dobrog domaćina, ordinacija “STEFADENT” će Vam nakon uspešno završenog rada predstaviti naš Beograd, da bi svhatili zašto baš on godinama zauzima prve pozicije na listi Lonely Planeta. Budite naš pacijent i dodjite u najveći i najzanimljiviji grad Jugoistočne Evrope.

Besplatne konsultacije

Pošaljete zahtev za besplatnu konsultacijuna naš e-mail ili nas pozovite putem telefona, i jedan od naših stomatologa će Vas kontaktirati e-mailom da pojasni okviran plan terapije, trajanje kao i iznos predračuna.

Avans

U slučaju da Vam je potrebna terapija iz oblasti oralne hirurgije ili implantologije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 50%. Za sve ostale usluge avans iznosi 20% od predračuna.

Po uplati avansa Vam zakazujemo termin.

Turistički aranžman

Mi organizujemo transfer aerodrom – hotel – ordinacija.

Tretman počinje

Prvi dan boravka u Beogradu predlažemo da se odmorite, kao i da obiđete neke turističke atrakcije samog grada. Narednog dana, Vaš vodič će Vas odvesti u ordinaciju i Vaš tretman počinje.

U zavisnosti od vrste tretmana, bićete u ordinaciji do nekoliko sati.

Završetak tretmana

U slučaju da Vam je urađena protetska ili hirurška terapija, kontrolna poseta je potrebna posle 7 dana. Na kraju terapije stomatolog će Vam objasniti na koji način da održavate novo stanje Vaših zuba, kao i uslove koje morate zadovoljiti da bi imali garanciju za naš rad.

Vaš polazak iz Beograda.

Vaš vodič će Vas povesti do aerodroma, a mi garantujemo da ćete kući doći sa lepim i zdravim osmehom!

Zakažite Vašu posetu:

Tel: +381 11 316 50 36
Tel: +381 11 219 89 16
Tel: +381 11 219 06 96

ordinacija@stefadent.rs